Algemene Voorwaarden:

Door het invullen van dit contactformulier, ga ik akkoord met de volgende voorwaarden:

 

- Privacybeleid: Ik ga akkoord met het privacybeleid van deze website, inclusief hoe mijn persoonlijke informatie wordt verzameld, opgeslagen en gebruikt.

 

- Gebruiksvoorwaarden: Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van deze website, inclusief het gebruik van het contactformulier.

 

- Nauwkeurigheid van de informatie: Ik bevestig dat alle informatie die ik verstrek, correct en nauwkeurig is.

 

- Geen garantie op feedback: Ik begrijp dat het invullen van het contactformulier geen garantie is dat ik antwoord of feedback ontvang.

 

- Geen relatie tussen mij en de website/eigenaar: Ik begrijp dat het versturen van het contactformulier geen relatie tussen mij en deze website of haar eigenaar creëert, tenzij anders aangegeven.

 

- Bewaring van persoonlijke gegevens: Ik ga ermee akkoord dat mijn persoonlijke gegevens worden bewaard totdat ze niet langer nodig zijn voor het doel waarvoor ik ze heb verstrekt of totdat ik een verzoek indien om ze te verwijderen.

 

- Toestemming voor marketingcommunicatie: Als ik toestemming heb gegeven om mijn gegevens te gebruiken voor marketingdoeleinden, begrijp ik dat ik op elk moment kan afmelden voor deze communicatie door de link onderaan onze e-mails te gebruiken.

 

- Leeftijdsgrens: Ik bevestig dat ik ouder ben dan 16 jaar of dat ik toestemming heb van mijn ouder of wettelijke voogd om dit contactformulier in te vullen.

 

- Beperking van aansprakelijkheid: Ik begrijp dat de website-eigenaar niet aansprakelijk is voor eventuele schade of verlies als gevolg van het gebruik van het contactformulier.

 

- Captcha of anti-spam controle: Ik begrijp dat er mogelijk een Captcha of een andere vorm van anti-spamcontrole moet worden voltooid om het formulier te verzenden.


- Verplichte velden: Ik begrijp dat sommige velden, zoals e-mailadres, onderwerp en bericht, verplicht zijn om in te vullen voordat ik het formulier kan verzenden. Dit zorgt ervoor dat de informatie die nodig is om mijn vraag te beantwoorden of mijn opmerking te ontvangen, wordt verkregen.